Wat is Transformage 3-D SkinFitness Massage?

Transformage is een multidimensionale anti-agingmethode en pure fitness voor de huid. Deze manuele techniek en zorgt voor:

  • het losmaken en afvoeren van afvalstoffen in de huid;
  • optimale doorbloeding in de huid;
  • verwijdering van oud, beschadigd bindweefsel;
  • stimulering van productie nieuw collageen en elastine;
  • vervanging van oude, verslapte aanhechtingen door nieuwe strakke verbindingen van de   huid aan het onderliggende spierweefsel;
  • betere spierspanning (spiertonus), daardoor huidverstrakking;
  • meer hydratatie van de huid (betere vochthuishouding).

Transformage is een nauwgezet samenspel van manuele lymfedrainage, de medicinale kracht van cupping en het precisiewerk van bindweefselmassage.

Transformage massage is maatwerk. De verschillende massagetechnieken, de ritmes, en gebruik van kracht in een behandeling zijn aangepast aan de behoeftes van jouw huid.

Hoe vaak?

Om je huid vanuit een achterstandspositie naar een nieuw fitnessniveau te krijgen, heb je meerdere behandelingen nodig in kuurverband. De duur van een Transformage kuur is afhankelijk van je achterstand en doelstellingen, maar ook van de mate waarin je de behandelingen ondersteunt. Een kuur beslaat uit minimaal zes tot maximaal vijftien behandelingen.

Tijdens de kuur slik je gespecialiseerde nutricosmetics die nodig zijn om jouw huid in staat te stellen om nieuw bindweefsel aan te kunnen maken.

De resultaten van een Transformagekuur zijn duurzaam. Dat wil zeggen dat je jarenlang plezier van het resultaat kunt hebben, mits je de fitheid van jouw huid onderhoudt met periodieke Transformage sessies die je eventueel in je schoonheidsbehandelingen kunt laten verwerken.

Contact

Hoogewei 77  4464 AP Goes

Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoonnummer
Onderwerp
Bij afspraak graag beschikbare data/dagdelen vermelden.

http://marjoleinhuidverzorging.nl/wp-content/uploads/2016/10/cd7262_ff8cda97683449e588ccf69c2fdfea5d.gif_srz_70_48_85_22_0.50_1.20_0.gif Pinnen is bij mij mogelijk.

Indien een afspraak niet binnen 24 uur voorafgaand aan de behandeling wordt afgezegd, dan zullen de kosten hiervan in rekening worden gebracht.