Wat is Elastine-Infusie Therapie?

Met Elastine-Infusie therapie herstel je de elasticiteit van je huid. Zoals collageen de huid haar stevigheid geeft, geeft elastine de huid flexibiliteit en veerkracht, het vermogen om terug te schieten op haar plek nadat het is ingedrukt of is uitgerekt. Neemt bij het ouder worden de elasticiteit in de huid af, dan zien we dat in de vorm van huidverslapping. De huid wordt niet alleen slap en volumeloos, maar ziet er ook moe en dof uit.

Elastin infusion Therapy is een salonbehandeling waarbij Tropoelastine op de huid aangebracht wordt die vervolgens door middel van het verwarmen van de huid in de diepere huidlaag (de dermis) terecht komt. Deze behandeling herstelt de elasticiteit van de huid en geeft bovendien een diepe hydratatie (herstel van de vochtbalans) en een stralende teint! Dit mag een keer per maand gebeuren en per behandeling kan met deze therapie twee jaar elastineverlies worden herplaatst. Een zeer aangename, ontspannende behandeling.

Deze behandeling kan mooi gecombineerd worden met o.a. bindweefselmassage en Carboxy Therapie.

Contact

Hoogewei 77  4464 AP Goes

Vul onderstaand formulier in als u een vraag of opmerking heeft.
De velden met een * zijn verplicht, net als het anti-spamvak onderaan.
Als alles goed is ingevuld verschijnt een bedankpagina.

https://marjoleinhuidverzorging.nl/wp-content/uploads/2016/10/cd7262_ff8cda97683449e588ccf69c2fdfea5d.gif_srz_70_48_85_22_0.50_1.20_0.gif Pinnen is bij mij mogelijk.

Routebeschrijving
Klik hier voor een routebeschrijving op maat

Openingstijden: maandag t/m vrijdag en 's avonds op afspraak.

Indien een afspraak niet binnen 24 uur voorafgaand aan de behandeling wordt afgezegd, dan zullen de kosten hiervan in rekening worden gebracht.