Wat is microneedling?

Microneedling is een behandelingsprocedure waarbij met een rollertje of pen de huid op uiterst zachte en gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. De huid wordt zo aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine.

Deze intensieve behandeling vergt veel van de huid en kan ook alleen op een gezonde huid toegepast worden.

Na de behandeling is niet direct resultaat te zien. Dit komt, omdat de huid zes tot acht weken nodig heeft om collageen te kunnen vormen. Collageenvorming is afhankelijk van de aanmaak vanuit het lichaam zelf, de zogenaamde herstelcapaciteit. Bij inname van nutricosmetics met extra collageen en andere noodzakelijke bouwstoffen, kan er een veel beter resultaat verwacht worden. De vorming van collageen en elastine gaat nog maandenlang na de microneedlingbehandeling door! De huid krijgt een steeds gezondere kleur en wordt steeds gladder en strakker!

Bij littekens is het resultaat blijvend!

Microneedling is zeer geschikt voor:

  • rimpels
  • verstrakking van de huid, ook rond de ogen
  • verminderen/verwijderen van pigmentvlekken
  • vermindering van couperose
  • (acné)littekens
  • verfijning van grove porën
  • striae

Contact

Hoogewei 77  4464 AP Goes

Vul onderstaand formulier in als u een vraag of opmerking heeft.
De velden met een * zijn verplicht, net als het anti-spamvak onderaan.
Als alles goed is ingevuld verschijnt een bedankpagina.

https://marjoleinhuidverzorging.nl/wp-content/uploads/2016/10/cd7262_ff8cda97683449e588ccf69c2fdfea5d.gif_srz_70_48_85_22_0.50_1.20_0.gif Pinnen is bij mij mogelijk.

Routebeschrijving
Klik hier voor een routebeschrijving op maat

Openingstijden: maandag t/m vrijdag en 's avonds op afspraak.

Indien een afspraak niet binnen 24 uur voorafgaand aan de behandeling wordt afgezegd, dan zullen de kosten hiervan in rekening worden gebracht.