Wat is een Skinmaster?

Een SkinMaster is een ervaren schoonheidsspecialiste die zich specifiek gespecialiseerd heeft in anti-aging en huidverjongingstechniek. Door kennis die hij of zij voor deze richting nodig heeft, is hij/zij uiterst bekwaam in elke vorm van huidverbetering, van acne tot aan rocacea.

Een SkinMaster onderscheidt zich van een reguliere schoonheidsspecialist doordat zijn of haar inzicht zich niet beperkt to het behandelgamma wat hij of zij in eigen praktijk voert, maar zich uitstrekt tot kennis van het totaal van alle behandelingsmogelijkheden. Een SkinMaster is in staat deze behandelingsmogelijkheden op de meest effectieve manier en in de juiste volgorde synergetisch in te zetten.

Een SkinMaster houdt zich aan de SkinMaster code van Respect en uit zich nooit op een negatieve of minderwaardige manier over willekeurig welk merk, leverancier, collega of cliënt. Hij of zij kent zijn of haar eigen beperkingen en tekortkomingen en werkt uitsluitend vanuit vakkennis, positiviteit en liefde voor het vak en de medemens.

Een SkinMaster schoolt zichzelf jaarlijks bij door onderhoud van zijn of haar kennis door zelfstudie, cursussen en door de aanwezigheid op de SkinMaster congresdagen.