Wat is Natural Face lifting?

Natural Face Lifting is een Therapist-Treatment en wordt enkel toegepast door erkende therapeuten. Het is een manuele (met de handen) techniek ter verbetering van de huid en ter verjonging gezicht, hals en het decolleté; zowel geschikt voor vrouwen als voor mannen. In kuurverband kun je hiermee een natuurlijke facelift bereiken. Deze behandeling richt zich op het spierweefsel, botweefsel en het bindweefsel van de huid. Het is een diepe massagetechniek, die zowel intensief als ontspannend ervaren wordt.  We creëren hiermee een stralende en frisse vitaliteit in het gelaat, waar niets veranderd aan de gelaatstrekken of mimiek.

 Resultaat:

  • rimpels vervagen
  • de oogcontouren worden gladder
  • de huid oogt strakker en elastischer, verzakkingen worden gelift,
  • betere doorbloeding van de huid en de gelaatsspieren
  • duidelijk waarneembaar effect op de basistonus en de elasticiteit van de huid
  • vochtophopingen (bijvb. rond de ogen) verdwijnen
  • al na 1 behandeling laat de huid een frisse vitaliteit zien

Een kuur bestaat uit vijf, tien of vijftien behandelingen.

 

Wat is Sculp?

De dagelijkse verzorging van je gelaat kan vanaf nu veel effectiever met Sculp. Sculp is een massage- en oefentechniek voor het gelaat, de hals en het decolleté die je in combinatie met jouw huidverbeteringsproducten thuis zelf kan toepassen. Het is een erg doordachte en efficiënte aanpak die je gewoon met de vingers en handpalmen op jezelf uitvoert. Doordat de bloedcirculatie onderhuids gestimuleerd wordt ontstaat er een veel betere opname van de actieve werk­stoffen van de producten in de huid. De gelaatsspieren worden getraind waardoor oogleden gelift worden, rimpels vervagen en gelaatscontouren verstrakken. De resultaten zijn werkelijk verbluffend!

Ik kan jou leren zelf te sculpen in een workshop of in een privéconsult en begeleid je met advies en producten.

Contact

Hoogewei 77  4464 AP Goes

Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoonnummer
Onderwerp
Bij afspraak graag beschikbare data/dagdelen vermelden.

http://marjoleinhuidverzorging.nl/wp-content/uploads/2016/10/cd7262_ff8cda97683449e588ccf69c2fdfea5d.gif_srz_70_48_85_22_0.50_1.20_0.gif Pinnen is bij mij mogelijk.

Indien een afspraak niet binnen 24 uur voorafgaand aan de behandeling wordt afgezegd, dan zullen de kosten hiervan in rekening worden gebracht.