Wat is huidveroudering?

Rimpels vervagen en rimpelvorming vertragen. Is dat wat je wilt? Het beste is om al vanaf 30-35 jaar met anti-aging te beginnen! Anti-aging is eigenlijk niet het juiste woord. Ik spreek liever over Healthy Aging. We willen allemaal graag oud worden, maar dan wel vitaal, fit en met een mooie gezonde stralende huid! Toch?

"Help, ik krijg rimpels...!"

Naarmate we ouder worden gaat er van alles veranderen in ons lichaam, dus ook in onze huid. De ouder wordende huid kan te maken krijgen met rimpels, huidverslapping, pigmentvlekken, droogte, slechte doorbloeding, couperose en/of rocacea.

Onze stofwisseling en onze celvernieuwing vertragen. Het verouderingsproces kunnen we niet tegenhouden. Wel kunnen we het vertragen door de huid te blijven stimuleren en te voorzien van de juiste bouwstoffen. Met een gezond en evenwichtig voedingspatroon en een gezonde lifestyle in combinatie met de juiste behandelingen en producten zul je er lang fris en stralend uit zien! En dat is toch wat jij wilt? Hoe vroeger je hiermee begint, hoe meer profijt je hiervan hebt.

Welke behandelingen helpen tegen huidveroudering?

Contact

Hoogewei 77  4464 AP Goes

Vul onderstaand formulier in als u een vraag of opmerking heeft.
De velden met een * zijn verplicht, net als het anti-spamvak onderaan.
Als alles goed is ingevuld verschijnt een bedankpagina.

https://marjoleinhuidverzorging.nl/wp-content/uploads/2016/10/cd7262_ff8cda97683449e588ccf69c2fdfea5d.gif_srz_70_48_85_22_0.50_1.20_0.gif Pinnen is bij mij mogelijk.

Routebeschrijving
Klik hier voor een routebeschrijving op maat

Openingstijden: maandag t/m vrijdag en 's avonds op afspraak.

Indien een afspraak niet binnen 24 uur voorafgaand aan de behandeling wordt afgezegd, dan zullen de kosten hiervan in rekening worden gebracht.