Wat zijn huidverbeterende voedingssupplementen?

Liefde voor de huid moet natuurlijk van twee kanten komen! Daarom is naast de juiste huidverzorging ook de voeding van groot belang! De huid moet immers van binnenuit van de juiste bouwstoffen worden voorzien. Gezonde gevarieerde voeding, een goede stofwisseling met voldoende opnamecapaciteit van de darmen en hoogwaardige bescherming vormen de voorwaarden voor een goede huidconditie en een mooie gezonde frisse huid.

De LavieSage natuurlijke voedingssupplementen zijn ontwikkeld om uw gezondheid, huid en huidkwaliteit te ondersteunen, te voeden en te verbeteren met het beste wat de natuur te bieden heeft.
Met deze voedingssupplementen kan een buitengewoon snelle verbetering van de huidconditie of huidaandoening gerealiseerd worden.
Zo kunnen van binnenuit acne, rosacea eczeem en psoriasis behandeld worden. Maar een collageenboost is weer nodig om de huid te verjongen, te voorzien van alles wat er nodig is om hem in de beste conditie te brengen op volledig natuurlijke wijze.
Is de huid wat rijper, is er behoefte om zowel fijne als ook de diepere rimpels en de vochtbindende capaciteit te verbeteren? Wilt u de zakkende huid weer strakker maken? Speciale behandelingen in combinatie met Laviesage Nutricosmetics maken dat mogelijk!

Contact

Hoogewei 77  4464 AP Goes

Je kan mij bereiken op (0113) 25 16 11

Send an email. All fields with are required.